Weekmail Roermond

Al het nieuws uit Roermond

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Herten, Roermond en Swalmen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Roermond staat bekend om haar rijke historie en prachtige architectuur. De stad herbergt een imposante kathedraal en een historisch stadhuis, waar je kunt genieten van de indrukwekkende bouwstijlen. Daarnaast is Roermond een waar winkelparadijs met het bekende Designer Outlet Center, waar je kunt shoppen tegen aantrekkelijke prijzen. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken in de omgeving van Roermond, met het mooie Nationaal Park De Meinweg op steenworp afstand. Kortom, Roermond biedt een perfecte mix van historie, winkelen en natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Roermond te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Beesel, Roerdalen en Maasgouw, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws