Weekmail Venlo

Al het nieuws uit Venlo

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Arcen, Belfeld, Lomm, Steyl, Tegelen, Velden en Venlo direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Venlo staat bekend om haar rijke historie en levendige cultuur. Met haar prachtige historische binnenstad, waar je kunt genieten van gezellige terrassen en diverse winkels, is Venlo een populaire bestemming voor zowel inwoners als toeristen. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan culturele evenementen en festivals, zoals het jaarlijkse Zomerparkfeest. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken in Venlo, met haar mooie groene omgeving en de nabijheid van de Maas. Kortom, Venlo is een bruisende stad waar je kunt genieten van zowel historie als hedendaagse activiteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Venlo te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Beesel, Horst aan de Maas en Peel en Maas, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws