Weekmail Berg en Dal

Al het nieuws uit Berg en Dal

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Beek, Berg en Dal, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen en Ubbergen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Berg en Dal staat bekend om haar prachtige natuur en glooiende landschap. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers, met diverse routes door bossen, heuvels en langs rivieren. Daarnaast is Berg en Dal rijk aan historie, met onder andere het indrukwekkende Afrika Museum en de oude Romeinse stad Nijmegen in de buurt. Inwoners kunnen genieten van een rustige en groene omgeving, terwijl de levendige stad Nijmegen binnen handbereik is voor winkelen, cultuur en uitgaan.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Berg en Dal te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Mook en Middelaar, Heumen en Nijmegen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws