Gemeente Nijmegen

Al het nieuws uit Nijmegen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Lent en Nijmegen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Nijmegen staat bekend om haar rijke geschiedenis en bruisende studentenleven. De stad herbergt de oudste stad van Nederland en biedt talloze historische bezienswaardigheden, zoals de beroemde Waalbrug en het imposante Valkhofpark. Daarnaast is Nijmegen een echte studentenstad met een levendige sfeer en diverse onderwijsinstellingen. De stad biedt volop mogelijkheden voor recreatie, met prachtige natuurgebieden zoals de Ooijpolder en de Hatertse Vennen. Nijmegen is tevens bekend om haar jaarlijkse Vierdaagse, het grootste wandelevenement ter wereld.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Nijmegen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag, woensdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Beuningen, Lingewaard en Overbetuwe, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws