Weekmail Mook en Middelaar

Al het nieuws uit Mook en Middelaar

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Middelaar, Molenhoek, Mook en Plasmolen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Mook en Middelaar staat bekend om haar prachtige natuur en historische waarde. De gemeente biedt een divers landschap met uitgestrekte bossen, heuvels en de Maas. Hierdoor is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast herbergt Mook en Middelaar historische bezienswaardigheden, zoals de Mookerheide en de Sint-Nicolaaskapel. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Mook en Middelaar is een unieke plek waar natuur en geschiedenis samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Mook en Middelaar te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Heumen, Berg en Dal en Nijmegen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws