Weekmail Heumen

Al het nieuws uit Heumen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Heumen, Malden, Nederasselt en Overasselt direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Heumen staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met uitgestrekte bossen en idyllische wandelroutes is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Daarnaast herbergt de gemeente ook een aantal historische bezienswaardigheden, zoals kastelen en oude boerderijen. De rustige en landelijke omgeving biedt een fijne plek om te wonen en te ontspannen. Met diverse voorzieningen en een actief verenigingsleven is er altijd wel iets te doen in Heumen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Heumen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Mook en Middelaar, Berg en Dal en Nijmegen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws