Weekmail Bergen (L.)

Al het nieuws uit Bergen (L.)

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Afferden L, Bergen L, Siebengewald, Well L en Wellerlooi direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Bergen (L.) staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast herbergt de gemeente ook een rijke geschiedenis, met imposante kastelen en monumentale gebouwen. In Bergen (L.) vind je tevens diverse recreatiemogelijkheden, zoals fietsroutes en gezellige terrassen. Kortom, een unieke plek waar je kunt genieten van rust, natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Bergen (L.) te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Gennep, Venray en Berg en Dal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws