Gemeente Gennep

Al het nieuws uit Gennep

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Gennep, Heijen, Milsbeek, Ottersum en Ven-Zelderheide direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Gennep staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met haar historische binnenstad en imposante kasteel biedt de gemeente een unieke mix van cultuur en erfgoed. Daarnaast is Gennep omringd door schitterende natuurgebieden, zoals de Maasduinen en het Nationaal Park De Maasduinen. Hier kunnen inwoners genieten van uitgestrekte bossen, heidevelden en schilderachtige rivierlandschappen. Gennep is dan ook een ideale plek voor liefhebbers van wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Gennep te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Bergen (L.), Berg en Dal en Mook en Middelaar, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws