Weekmail Venray

Al het nieuws uit Venray

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Blitterswijck, Castenray, Geijsteren, Heide, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Venray, Veulen, Vredepeel, Wanssum en Ysselsteyn direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Venray staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met meer dan 40.000 inwoners biedt de gemeente een levendige mix van stadse voorzieningen en landelijke charme. De historische binnenstad met haar gezellige winkelstraten en terrassen is een trekpleister voor zowel inwoners als toeristen. Daarnaast is Venray omringd door uitgestrekte bossen en natuurgebieden, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Met diverse culturele evenementen en een bruisend verenigingsleven is er altijd iets te beleven in Venray.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Venray te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Horst aan de Maas, Bergen (L.) en Deurne, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws