Weekmail Bergen op Zoom

Al het nieuws uit Bergen op Zoom

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Bergen op Zoom staat bekend om haar rijke historie en prachtige architectuur. De stad ademt een gezellige sfeer uit, met haar knusse straatjes en historische panden. Daarnaast biedt Bergen op Zoom volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Met haar groene omgeving en diverse natuurgebieden is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Ook op cultureel gebied valt er genoeg te beleven, met tal van evenementen en festivals. Kortom, Bergen op Zoom is een stad waar je kunt genieten van zowel historie als natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Bergen op Zoom te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Woensdrecht, Steenbergen en Roosendaal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws