Weekmail Woensdrecht

Al het nieuws uit Woensdrecht

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht, Putte en Woensdrecht direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Woensdrecht staat bekend om haar prachtige natuur en rustige omgeving. Met uitgestrekte bossen en heidevelden is het een paradijs voor wandelaars en fietsers. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor sport- en recreatieactiviteiten, zoals golfen en paardrijden. Ook is Woensdrecht trots op haar rijke historie, met historische gebouwen en monumenten die het verleden tot leven brengen. Kortom, Woensdrecht is een ideale plek voor natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar ontspanning en historie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Woensdrecht te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Bergen op Zoom, Roosendaal en Steenbergen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws