Weekmail Berkelland

Al het nieuws uit Berkelland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Beltrum, Borculo, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Neede, Rekken, Rietmolen en Ruurlo direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Berkelland staat bekend om haar groene landschap en landelijke karakter. Met uitgestrekte bossen, weidse weilanden en schilderachtige dorpen is het een ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Ook heeft Berkelland een rijke historie, met historische gebouwen en monumenten die het verleden tot leven brengen. Kortom, Berkelland is een prachtige plek waar je kunt genieten van de natuur, tot rust kunt komen en de geschiedenis kunt ontdekken.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Berkelland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Haaksbergen, Oost Gelre en Hof van Twente, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws