Gemeente Haaksbergen

Al het nieuws uit Haaksbergen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Haaksbergen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Haaksbergen staat bekend om haar prachtige natuur en landelijke karakter. Met uitgestrekte bossen en heidevelden is het een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente een rijk cultureel aanbod, met onder andere het historische centrum en diverse evenementen. Haaksbergen heeft ook een actief verenigingsleven, waarin jij/jullie je kunnen aansluiten bij verschillende sport- en hobbyclubs. Kortom, Haaksbergen is een ideale plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers, waar je kunt genieten van al het moois dat de gemeente te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Haaksbergen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Berkelland, Enschede en Hengelo, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws