Weekmail Hof van Twente

Al het nieuws uit Hof van Twente

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Ambt Delden, Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hof van Twente staat bekend om haar groene landschap en rustige omgeving. Met haar vele kastelen en landgoederen is de gemeente een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast biedt Hof van Twente ook volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met diverse fietsroutes en gezellige dorpskernen. De gemeente hecht veel waarde aan behoud van haar historische erfgoed en organiseert regelmatig evenementen om de lokale cultuur te vieren. Kortom, Hof van Twente is een ideale plek voor wie op zoek is naar rust, natuur en historie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hof van Twente te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Borne, Wierden en Haaksbergen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws