Weekmail Meierijstad

Al het nieuws uit Meierijstad

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Erp, Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Meierijstad staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. Met meer dan 80.000 inwoners is het een bruisende gemeente waar veel te beleven valt. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met prachtige natuurgebieden en diverse sportfaciliteiten. Daarnaast is Meierijstad trots op haar culturele erfgoed, met historische gebouwen en evenementen die de lokale identiteit versterken. Kortom, Meierijstad is een veelzijdige gemeente waar jij kunt genieten van natuur, cultuur en een actief sociaal leven.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Meierijstad te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Boekel, Sint-Michielsgestel en Bernheze, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws