Gemeente Sint-Michielsgestel

Al het nieuws uit Sint-Michielsgestel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Berlicum, Den Dungen, Gemonde en Sint-Michielsgestel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Sint-Michielsgestel staat bekend om haar groene karakter en historische erfgoed. Met haar prachtige natuurgebieden, zoals de Bossche Broek en het Dommeldal, biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast herbergt Sint-Michielsgestel ook diverse historische gebouwen, zoals Kasteel Heeswijk en de Sint-Michaëlkerk. Deze unieke kenmerken maken de gemeente een aantrekkelijke plek voor zowel natuurliefhebbers als liefhebbers van cultureel erfgoed.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Sint-Michielsgestel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Vught, ‘s-Hertogenbosch en Bernheze, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws