Weekmail Best

Al het nieuws uit Best

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Best direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Foutieve melding over contributie 2024-2025 door ledenadministratiefout. ● Fietser zwaargewond na botsing met auto in Best. ● Hoogtepunten van kermis Best met opening door burgemeester Ubachs. ● Kash van Hamond uit Best wordt wereldkampioen motorcross op 11-jarige leeftijd. ● Gizella en Michel beroofd op vakantie, alles gestolen. ● Agenten redden voet van kind uit fietswiel met betonschaar in Best. ● Herinneringsplaquette van Wilhelminadorp-Best verdwenen door garagebouw.
 
En verder… IVN-wandeling in de Kampina Kerkpad Kampina met zomerseizoenbeleving. ● Brandweer redt kat uit motorcompartiment van auto in Best. ● Wisselingen in pastoresteam Sint-Odulphus van Brabant in Best en Oirschot. ● Daphne Kessels benoemd tot nieuwe jeugdbestuurder van Waterschap De Dommel. ● Geslaagde ‘Zomeravond op z’n Best’ ondanks hitte, regen en kapotte lampen. ● Belang van stofzuigeronderhoud voor langere levensduur. ● Zomerspecial 2024 door Hans van Ginneken bij Omroep Best met zonnige muziek.
 
Best staat bekend om haar groene karakter en goede bereikbaarheid. Met diverse natuurgebieden en parken biedt de gemeente volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Daarnaast is Best gunstig gelegen nabij belangrijke uitvalswegen, waardoor je snel in omliggende steden bent. De gemeente heeft een levendig verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Ook op het gebied van onderwijs en zorg is Best goed voorzien, met diverse scholen en een modern gezondheidscentrum. Kortom, Best is een aantrekkelijke gemeente waar het prettig wonen en leven is.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Best te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Son en Breugel, Boxtel en Eindhoven, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws