Weekmail Boxtel

Al het nieuws uit Boxtel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Boxtel, Esch en Liempde direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Boxtel staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. Met haar prachtige kastelen en monumentale panden ademt de gemeente geschiedenis. Daarnaast biedt Boxtel volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte bossen en mooie wandel- en fietsroutes. Ook is er een bruisend centrum met diverse winkels en gezellige horecagelegenheden. Kortom, Boxtel is een unieke gemeente waar historie en natuur samenkomen, en waar je kunt genieten van een veelzijdige omgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Boxtel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Vught, Best en Sint-Michielsgestel, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws