Gemeente Son en Breugel

Al het nieuws uit Son en Breugel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Son en Breugel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Son en Breugel staat bekend om haar groene en landelijke karakter. Met haar prachtige natuurgebieden en uitgestrekte bossen is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan sport- en recreatiemogelijkheden, zoals een modern zwembad en diverse sportverenigingen. Ook heeft Son en Breugel een levendig cultureel leven, met regelmatig evenementen en festivals. De gemeente heeft een goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, en beschikt over diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en gezondheidszorg.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Son en Breugel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Best en Eindhoven, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws