Weekmail Eindhoven

Al het nieuws uit Eindhoven

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Eindhoven direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Eindhoven staat bekend om haar bruisende technologische industrie en innovatieve karakter. Met de aanwezigheid van grote bedrijven zoals Philips en ASML is de stad een belangrijk centrum voor technologie en design. Daarnaast biedt Eindhoven een divers cultureel aanbod met onder andere het Van Abbemuseum en het Parktheater. De stad staat ook bekend om haar levendige uitgaansleven met talloze restaurants, cafés en clubs. Eindhoven is tevens trots op haar groene karakter, met vele parken en natuurgebieden waar je kunt genieten van de rust en ruimte.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Eindhoven te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Geldrop-Mierlo en Veldhoven, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws