Weekmail Beuningen

Al het nieuws uit Beuningen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Beuningen staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met haar ligging aan de rivier de Waal biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast is Beuningen rijk aan historische gebouwen, zoals de Sint-Corneliuskerk en het Kasteel Ewijk. Ook is er een levendig verenigingsleven, waarin jij/jullie je kunnen aansluiten bij diverse sport- en culturele clubs. Kortom, Beuningen is een plek waar natuur, geschiedenis en gemeenschapszin samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Beuningen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Nijmegen, Overbetuwe en Lingewaard, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws