Weekmail Overbetuwe

Al het nieuws uit Overbetuwe

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg en Zetten direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Overbetuwe staat bekend om haar groene landschap en historische dorpen. Met meer dan 45.000 inwoners biedt de gemeente een mix van rust en bedrijvigheid. Je vindt er diverse natuurgebieden, zoals de uiterwaarden van de Rijn en de Betuwe. Daarnaast zijn er tal van fiets- en wandelroutes om van te genieten. De gemeente heeft ook een rijke geschiedenis, met monumentale panden en archeologische vondsten. Overbetuwe biedt een prettige leefomgeving met goede voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Overbetuwe te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Lingewaard, Beuningen en Arnhem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws