Weekmail Lingewaard

Al het nieuws uit Lingewaard

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen, Loo Gld en Ressen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Lingewaard staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met haar karakteristieke dorpen en historische gebouwen ademt de gemeente geschiedenis. Daarnaast biedt Lingewaard volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met haar uitgestrekte polders, rivieren en groene landschappen. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Lingewaard is een plek waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van het platteland, zonder de gemakken van de stad te hoeven missen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Lingewaard te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Overbetuwe, Nijmegen en Beuningen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws