Weekmail Beverwijk

Al het nieuws uit Beverwijk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Beverwijk en Wijk aan Zee direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Beverwijk staat bekend om haar rijke industriële geschiedenis en bruisende markt. De stad biedt een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en culturele activiteiten. Daarnaast is Beverwijk omringd door prachtige natuur, zoals het duingebied en het strand. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Beverwijk is een levendige stad waar je kunt genieten van zowel de stedelijke als natuurlijke omgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Beverwijk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Woerden, Eijsden-Margraten en Maastricht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws