Weekmail Eijsden-Margraten

Al het nieuws uit Eijsden-Margraten

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Banholt, Bemelen, Cadier en Keer, Eckelrade, Eijsden, Gronsveld, Margraten, Mheer, Noorbeek, Scheulder en Sint Geertruid direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Eijsden-Margraten staat bekend om haar prachtige landschap, waarin groene heuvels en pittoreske dorpjes elkaar afwisselen. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers, met diverse routes die je langs historische kastelen en adembenemende uitzichten leiden. Daarnaast is Eijsden-Margraten rijk aan cultureel erfgoed, met onder andere de indrukwekkende Sint-Martinuskerk en het historische stadhuis. Ook op culinair gebied valt er genoeg te ontdekken, met gezellige restaurants en lokale streekproducten. Kortom, Eijsden-Margraten biedt een unieke mix van natuur, cultuur en gastronomie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Eijsden-Margraten te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Maastricht, Valkenburg aan de Geul en Meerssen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws