Weekmail Woerden

Al het nieuws uit Woerden

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Woerden staat bekend om haar rijke historie en gezellige sfeer. Met haar prachtige middeleeuwse centrum en imposante kasteel is de stad een ware trekpleister voor toeristen. Daarnaast biedt Woerden volop mogelijkheden voor recreatie, met haar groene omgeving en vele fiets- en wandelroutes. Ook staat de gemeente bekend om haar bruisende evenementen, zoals de jaarlijkse kaasmarkt en de sfeervolle kerstmarkt. Kortom, Woerden is een unieke plek waar historie, gezelligheid en natuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Woerden te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Beverwijk, Eijsden-Margraten en Maastricht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws