Weekmail Maastricht

Al het nieuws uit Maastricht

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Maastricht direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Maastricht staat bekend om haar rijke historie en culturele diversiteit. De stad herbergt vele historische gebouwen, zoals het imposante stadhuis en de indrukwekkende Sint-Servaasbasiliek. Daarnaast is Maastricht een bruisende stad met een levendig centrum vol gezellige terrassen, winkels en restaurants. Ook de ligging aan de Maas en de nabijheid van prachtige natuur maken Maastricht uniek. Inwoners kunnen genieten van mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving, zoals het prachtige Jekerdal en het pittoreske Sint Pietersberg.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Maastricht te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Meerssen, Eijsden-Margraten en Valkenburg aan de Geul, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws