Weekmail Bladel

Al het nieuws uit Bladel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bladel, Casteren, Hapert, Hoogeloon en Netersel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Bladel staat bekend om haar landelijke karakter en groene omgeving. Met diverse natuurgebieden en bossen is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Bladel heeft een levendig verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, een gemeente waar je kunt genieten van rust, natuur en een actief sociaal leven.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Bladel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Eersel, Reusel-De Mierden en Valkenswaard, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws