Gemeente Reusel-De Mierden

Al het nieuws uit Reusel-De Mierden

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde en Reusel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Reusel-De Mierden staat bekend om haar landelijke karakter en prachtige natuur. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers, met uitgestrekte bossen en mooie natuurgebieden. Daarnaast heeft Reusel-De Mierden een rijk verenigingsleven, waarin jij/jullie je kunnen aansluiten bij diverse sport- en culturele clubs. De gemeente hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven op het gebied van groene energie en milieubewustzijn. Reusel-De Mierden is een fijne plek om te wonen, met een goede mix van rust, natuur en gemeenschapszin.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Reusel-De Mierden te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hilvarenbeek, Bladel en Eersel, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws