Gemeente Eersel

Al het nieuws uit Eersel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Duizel, Eersel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Eersel staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met haar charmante dorpskern en diverse monumenten ademt de gemeente geschiedenis. Daarnaast biedt Eersel volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelen en fietsen in de uitgestrekte bossen en heidevelden. Met een gevarieerd aanbod aan winkels, horecagelegenheden en evenementen is er altijd iets te beleven in Eersel. Kortom, een plek waar je kunt genieten van zowel cultuur als natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Eersel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Veldhoven, Bladel en Waalre, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws