Gemeente Valkenswaard

Al het nieuws uit Valkenswaard

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Valkenswaard direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Valkenswaard staat bekend om haar groene omgeving en rijke historie. Met diverse natuurgebieden en parken is er volop ruimte om te wandelen en te genieten van de natuur. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan culturele activiteiten, zoals festivals en evenementen. Valkenswaard heeft ook een levendig centrum met gezellige winkels en horecagelegenheden. De gemeente heeft een rijke historie, met onder andere het bekende bloemencorso. Kortom, Valkenswaard biedt een mooie mix van natuur, cultuur en gezelligheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Valkenswaard te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Waalre, Eersel en Veldhoven, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws