Weekmail Bloemendaal

Al het nieuws uit Bloemendaal

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Bloemendaal staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met haar uitgestrekte duinen en bossen is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast herbergt de gemeente ook een aantal historische landgoederen en statige villa’s, die de rijke geschiedenis van Bloemendaal weerspiegelen. De combinatie van natuur en historie maakt Bloemendaal een unieke plek om te wonen en te genieten van rust en ruimte.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Bloemendaal te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Haarlem, Heemstede en Zandvoort, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws