Weekmail Zandvoort

Al het nieuws uit Zandvoort

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bentveld en Zandvoort direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zandvoort staat bekend om haar prachtige stranden en levendige sfeer. Met een rijke geschiedenis als badplaats is het een populaire bestemming voor zowel toeristen als inwoners. De gemeente biedt diverse recreatiemogelijkheden, zoals watersportactiviteiten en wandel- en fietsroutes door de duinen. Daarnaast is Zandvoort bekend vanwege het Circuit Park, waar regelmatig spannende races plaatsvinden. Met haar gezellige boulevard en diverse horecagelegenheden is er altijd iets te beleven in Zandvoort.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zandvoort te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Bloemendaal, Heemstede en Haarlem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws