Weekmail Haarlem

Al het nieuws uit Haarlem

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Haarlem en Spaarndam gem. Haarlem direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Haarlem staat bekend om haar rijke historie en culturele diversiteit. De stad herbergt talloze historische gebouwen, zoals de imposante Grote Kerk en het prachtige Teylers Museum. Daarnaast biedt Haarlem een bruisend centrum met gezellige winkelstraten en sfeervolle terrassen. Ook is de stad omringd door groene parken en het prachtige duingebied, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Haarlem is een stad waar traditie en moderniteit samenkomen, en waar voor iedereen wel iets te beleven valt.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Haarlem te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws