Weekmail Heemstede

Al het nieuws uit Heemstede

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Heemstede direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Heemstede maakt zich op voor eerste ‘drijf in’ Openluchtbioscoop in Haven van Heemstede ● Vrolijk Beleef Heemstede 1909 Festival: op naar de vijfde editie ● Aangestoken autobranden blijven zich verspreiden ondanks aanhouding ● Wethouder Gamri in gesprek met belangenvereniging Camping Vogelenzang ● Tuinenwedstrijd met Tuincentrum de Oosteinde: “Onze tuin is echt een plaatje” ● Extra muzieklessen van Muziekschool Jaap Prinsen in Dorpshuis Vogelenzang ● Aanhouding voor explosie en kinderdagverblijf ontruimd
 
En verder… Overname kranten in Heemstede en Bloemendaal ● Schapen doen zich te goed aan de flora in de Amsterdamse Waterleidingduinen ● Auto op zijn kant op Markerwaarddijk • fietser zwaargewond na botsing in fietstunnel ● Beetje regen mag de pret niet drukken op eerste ‘Sport en Beweegfestival’ bij Hartekamp ● Alkmaar is klaar met knallen: vuurwerkverbod definitief ● Kinderdagverblijf ontruimd na vieze geur ● Bewoners van De Heemhaven wandelend op verkenningstocht door de buurt
 
Heemstede staat bekend om zijn groene karakter en historische charme. Met zijn prachtige landgoederen en parken biedt de gemeente volop mogelijkheden om te genieten van de natuur. Daarnaast is Heemstede rijk aan monumentale panden en heeft het een levendig centrum met diverse winkels en horecagelegenheden. De gemeente organiseert regelmatig evenementen en activiteiten voor jong en oud, waardoor er altijd iets te beleven valt. Kortom, Heemstede is een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en ontspannen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Heemstede te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Haarlem, Bloemendaal en Zandvoort, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws