Gemeente Heemstede

Al het nieuws uit Heemstede

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Heemstede direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Heemstede staat bekend om zijn groene karakter en historische charme. Met zijn prachtige landgoederen en parken biedt de gemeente volop mogelijkheden om te genieten van de natuur. Daarnaast is Heemstede rijk aan monumentale panden en heeft het een levendig centrum met diverse winkels en horecagelegenheden. De gemeente organiseert regelmatig evenementen en activiteiten voor jong en oud, waardoor er altijd iets te beleven valt. Kortom, Heemstede is een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en ontspannen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Heemstede te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Haarlem, Bloemendaal en Zandvoort, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws