Weekmail Bodegraven-Reeuwijk

Al het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bodegraven, Driebruggen, Nieuwerbrug aan den Rijn, Reeuwijk en Waarder direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Bodegraven-Reeuwijk staat bekend om haar prachtige landschap, met uitgestrekte polders, groene weilanden en schilderachtige waterwegen. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie, zoals fietsen en wandelen langs de vele fietspaden en wandelroutes. Daarnaast is Bodegraven-Reeuwijk rijk aan historie, met karakteristieke dorpskernen en monumentale gebouwen. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Bodegraven-Reeuwijk is een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en genieten van de natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Bodegraven-Reeuwijk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Veere, Tytsjerksteradiel en Lochem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws