Weekmail Lochem

Al het nieuws uit Lochem

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Almen, Barchem, Eefde, Epse, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Laren en Lochem direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Lochem staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en de rivier de Berkel is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast heeft de gemeente een rijke geschiedenis, met historische gebouwen zoals kastelen en landgoederen. Ook biedt Lochem diverse culturele activiteiten, zoals festivals en exposities. Met haar pittoreske dorpen en gastvrije inwoners is Lochem een ideale plek om te genieten van rust, ruimte en ontspanning.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Lochem te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Veere, Tytsjerksteradiel en Hardenberg, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws