Weekmail Tytsjerksteradiel

Al het nieuws uit Tytsjerksteradiel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aldtsjerk, Burgum, Earnewâld, Eastermar, Garyp, Gytsjerk, Hurdegaryp, Jistrum, Mûnein, Noardburgum, Oentsjerk, Ryptsjerk, Sumar, Suwâld, Tytsjerk en Wyns direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Tytsjerksteradiel staat bekend om haar prachtige landschap, met uitgestrekte weilanden, bossen en meren. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, zoals wandelen, fietsen en varen. Daarnaast heeft Tytsjerksteradiel een rijke historie, met historische gebouwen en monumenten die de moeite waard zijn om te bezoeken. De gemeente hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft diverse initiatieven op het gebied van groene energie en milieubewustzijn. Tytsjerksteradiel is een plek waar je kunt genieten van rust, natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Tytsjerksteradiel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Veere, Lochem en Hardenberg, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws