Weekmail Hengelo

Al het nieuws uit Hengelo

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Hengelo direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hengelo staat bekend om haar rijke industriële geschiedenis en levendige culturele scene. De stad herbergt diverse bedrijven en technische innovaties, waaronder het bekende technologiebedrijf Thales. Daarnaast biedt Hengelo een breed scala aan culturele activiteiten, zoals theaters, musea en festivals. De groene omgeving van Hengelo, met prachtige parken en natuurgebieden, nodigt uit tot ontspanning en recreatie. Kortom, Hengelo is een stad waarin industrie en cultuur hand in hand gaan, en waar natuur en ontspanning altijd binnen handbereik zijn.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hengelo te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Dinkelland, Borne en Oldenzaal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws