Weekmail Borsele

Al het nieuws uit Borsele

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek, Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande en Ovezande direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Borsele staat bekend om haar rustige en landelijke karakter, waarin de natuur een prominente rol speelt. Met haar uitgestrekte polders, dijken en mooie landschappen is de gemeente een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast biedt Borsele ook volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met diverse fietsroutes, gezellige dorpskernen en een rijk verenigingsleven. Met haar authentieke uitstraling en vriendelijke inwoners is Borsele een plek waar je je snel thuis zult voelen en waar rust en ruimte hand in hand gaan.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Borsele te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Goes, Reimerswaal en Noord-Beveland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws