Gemeente Reimerswaal

Al het nieuws uit Reimerswaal

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Oostdijk, Rilland, Waarde en Yerseke direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Reimerswaal staat bekend om haar prachtige ligging aan de kust, waar je kunt genieten van uitgestrekte stranden en schitterende duinen. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers, met diverse jachthavens en zeilroutes. Ook is Reimerswaal rijk aan historie, met pittoreske dorpjes en monumentale gebouwen. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Reimerswaal is een veelzijdige gemeente waar natuur, cultuur en recreatie samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Reimerswaal te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Borsele, Bergen op Zoom en Goes, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws