Gemeente Goes

Al het nieuws uit Goes

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ‘s-Heer Arendskerke, ‘s-Heer Hendrikskinderen, Goes, Kattendijke, Kloetinge, Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Goes staat bekend om haar rijke historie en gezellige sfeer. De stad biedt een diversiteit aan winkels, restaurants en culturele activiteiten. Daarnaast is Goes omringd door prachtige natuur, zoals de uitgestrekte polders en de nabijgelegen Oosterschelde. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Goes is daarnaast goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden, waardoor je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Goes te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Noord-Beveland, Borsele en Middelburg, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws