Weekmail Noord-Beveland

Al het nieuws uit Noord-Beveland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Colijnsplaat, Geersdijk, Kamperland, Kats, Kortgene en Wissenkerke direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Noord-Beveland staat bekend om haar prachtige natuur en rustige omgeving. Met haar uitgestrekte polders, dijken en mooie stranden is het een ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Daarnaast biedt de gemeente ook volop mogelijkheden voor watersport, zoals zeilen en surfen. Met haar historische dorpen en gezellige horecagelegenheden is er ook genoeg te ontdekken en te genieten voor cultuurliefhebbers. Kortom, Noord-Beveland is een unieke gemeente waar je kunt genieten van de prachtige natuur, rust en diverse activiteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Noord-Beveland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Goes, Borsele en Schouwen-Duiveland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws