Weekmail Vught

Al het nieuws uit Vught

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Cromvoirt, Helvoirt en Vught direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Vught staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. Met haar imposante kasteel en historische binnenstad ademt de gemeente geschiedenis. Daarnaast biedt Vught volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met prachtige bossen en uitgestrekte natuurgebieden. Ook op cultureel gebied valt er genoeg te beleven, met diverse evenementen en een levendig verenigingsleven. Kortom, Vught is een gemeente waar je kunt genieten van zowel historie als natuur, en waar er altijd iets te doen is voor jong en oud.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Vught te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals ‘s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Maasdriel, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws