Weekmail Drimmelen

Al het nieuws uit Drimmelen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden, Wagenberg en Zevenbergschen Hoek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Drimmelen staat bekend om haar prachtige natuur en waterrijke omgeving. Met de Biesbosch als buurman is het een paradijs voor natuurliefhebbers en watersporters. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen en fietsen. Drimmelen heeft een rijke historie, met pittoreske dorpen en monumentale panden. Ook is er een levendig verenigingsleven, waarin jij/jullie je kunnen aansluiten bij diverse clubs en activiteiten. Kortom, Drimmelen is een veelzijdige gemeente waar natuur, cultuur en gezelligheid samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Drimmelen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Breda, Etten-Leur en Geertruidenberg, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws