Weekmail Bronckhorst

Al het nieuws uit Bronckhorst

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Baak, Bronkhorst, Drempt, Halle, Hengelo (Gld), Hoog-Keppel, Hummelo, Keijenborg, Laag-Keppel, Olburgen, Rha, Steenderen, Toldijk, Vierakker, Vorden, Wichmond en Zelhem direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Bronckhorst staat bekend om haar landelijke karakter en historische charme. Met meer dan 36.000 inwoners is het een gemeente waar rust en ruimte centraal staan. De prachtige natuur biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast herbergt Bronckhorst maar liefst 38 kastelen en landgoederen, waardoor het een ideale bestemming is voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis. De gemeente heeft ook een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen, waardoor er altijd iets te beleven valt. Kortom, Bronckhorst is een unieke plek waar je kunt genieten van rust, natuur en historie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Bronckhorst te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Doesburg, Doetinchem en Montferland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws