Gemeente Montferland

Al het nieuws uit Montferland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ‘s-Heerenberg, Azewijn, Beek, Braamt, Didam, Kilder, Lengel, Loerbeek, Stokkum, Vethuizen, Wijnbergen en Zeddam direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Montferland staat bekend om haar prachtige natuur en historische erfgoed. Met uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast herbergt Montferland ook een rijke geschiedenis, met kastelen, landgoederen en monumentale panden. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met diverse fiets- en wandelroutes, gezellige terrasjes en evenementen. Montferland is een plek waar je kunt genieten van rust, ruimte en schoonheid, midden in de natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Montferland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Zevenaar, Duiven en Doesburg, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws