Gemeente Doesburg

Al het nieuws uit Doesburg

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Doesburg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Doesburg staat bekend om haar rijke historie en prachtige architectuur. De stad ademt een authentieke sfeer uit, met haar middeleeuwse straatjes en historische gebouwen. Daarnaast is Doesburg ook een bruisende plek voor kunst en cultuur, met diverse galeries en musea. De stad biedt volop mogelijkheden voor recreatie, met haar ligging aan de IJssel en de mooie natuur in de omgeving. Kortom, Doesburg is een unieke gemeente waar je kunt genieten van haar historische charme en diverse culturele activiteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Doesburg te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Bronckhorst, Montferland en Rheden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws