Weekmail Brummen

Al het nieuws uit Brummen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Brummen, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim en Tonden direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Brummen staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met de Veluwe als achtertuin biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast is Brummen rijk aan historische gebouwen, zoals kastelen en landgoederen, die een uniek karakter aan de omgeving geven. De gemeente heeft ook een bruisend verenigingsleven, waarin jij/jullie je kunnen aansluiten bij diverse sport- en culturele clubs. Kortom, Brummen is een ideale plek voor natuurliefhebbers en mensen die houden van een rijke historie en een actief sociaal leven.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Brummen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Voorst, Rozendaal en Doesburg, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws