Weekmail Rozendaal

Al het nieuws uit Rozendaal

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Rozendaal direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Rozendaal staat bekend om haar kleinschaligheid en groene omgeving. Met slechts zo’n 1.600 inwoners is het de kleinste gemeente van Nederland. De gemeente is omringd door prachtige natuur, waaronder de Veluwezoom. Hierdoor is Rozendaal een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast heeft de gemeente een rijke historie, met onder andere Kasteel Rosendael als bekende bezienswaardigheid. In Rozendaal vind je rust, ruimte en een hechte gemeenschap, waarbij het behoud van het groene karakter hoog in het vaandel staat.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Rozendaal te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Rheden, Arnhem en Westervoort, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws